Norman Hakim ditangkap Khalwat dengan Memey Suhaiza!

Just this weekend, Norman Hakim challenged the person who spread the gossip about him and another girl to prove his point. I guess now the guy has really taken up this challenge and exposed widely his shameful extramarital activities. Awal pagi tadi, pelakon siri Gerak Khas, Norman Hakim atau Mohamed Nurhakim Zaidon, 32, telah ditangkap khalwat bersama pelakon baru, Memey atau Suhaiza Suhaimi, 20, di sebuah premis perniagaan Jalan UP 1/2, Ukay Perdana, Ampang. Beliau baru sahaja menimang cahaya mata yang bernama MARIA DANISHA HAKIM. Norman adalah suami kepada pelakon dan penyanyi Abby Abadi @ Arbaiyah Abdul Manan dan mereka mempunyai tiga orang anak iaitu Mohamed Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danish Hakim. Mereka bernikah pada 8 Januari 2002. Poor Abby..Be strong girl! Pengajaran kepada semua lelaki curang! Jangan sesekali ditangkap basah! I guess marriage life can be a real challenge. There is no easy way out. You have to deal with everyday problem together. But in the case of NORMAN HAKIM, it’s not so much domestic problems, it’s probably due to outside attraction and temptations.


22 Responses to “Norman Hakim ditangkap Khalwat dengan Memey Suhaiza!”

  1. Anonymous Says:

    dah nama artis artis jugak!! nak tiru holywood konon

  2. Anonymous Says:

    huh… dahla abby… kawin jela ngan aziz m osman. norman x sedar diri.sekali dah terhantuk, x sakit kepala agaknyer. hurm.. lelaki cam norman 2, x rugi pon klo x dpt. si kononnyer ‘ustazah’ 2 plak… xkanla cetek sangat agama. edah kan 3 bulan. apa kejadah kawin klo 2 bulan x dpt bersama. baik aziz kawin lepas ustazah 2 selesai ‘istibrakh'(yang dikatakan ustazah 2la).

  3. Anonymous Says:

    Sabar abby setiap yang terjadi dah tertulis. Kejadian pahit ini sebagai sandaran hari depan insyaalah pasti ada hikmahnya

  4. Anonymous Says:

    hope abby b`sbr ats pe yg b`laku…mgkn sume yg t`jd ade hikmah dan sbbnye b`doalah kpd tuhan insyaallah ade penyelesaiannye sume mslh kite leh atasi jika kita tabah dan sering b`doa…insyaallah

  5. muslimah Says:

    harap abby berserah kepada ALLAH atas apa yg berlaku pada dirinya..lebihkan solat malam agar mendapat ketenangan.norman pun sepatutnya bfikir 20 kali b4 klo nk buat bini cam tu,apatah lagi abby yg baru melahirkan anak.sakit bersalin x abis lg da bagi sakit hati.senang betul dia kata x tolak klo ditakdirkan kawin dgn memey.emm klo da mmg niat da nk menduakan bini tu.sampai bila2 pun perangainya cam tu.kesian la kat abby n anak2.abby kena pandang hadapan apa yg da berlaku tu..nk wat cam na lg.abby kena kuat dan buka lembaran baru..klo asyik bg peluang je,pun mcm tu juga.good bye je la.

  6. Anonymous Says:

    aku rasa memey nih dah kena jilat kot..?

  7. Anonymous Says:

    ermmm……lelaki x smua x bertanggungjawab but depend laaa..kalu dah x tahan nafsu gatal 2, memang dah tak leh tahan dah…pa pun i got very sad ngan pa yg dah jadi ke atas abby….xpe abby..i tetap sokong u….walu apa pun terjadi…….God BLESS you wif ur childrn…..Amin…

  8. Anonymous Says:

    ok norman, teruskn perjuangan lelaki.common..
    hidup norman raja playboy.i pun mcm u…

  9. Anonymous Says:

    ecok ecok samaada dia tinggal pompuan nie untuk pompuan lain atau tup tup pompuan nie lak pi kat jantan lain….ha…ha….masa tu …kita tengok aje…tak leh gelak kut atas gelak kut bawah

  10. Anonymous Says:

    ntahlah …klu aku jumpa si memey ni kt tengah jalan pun aku xkenal dia…dah la xcun,cun lg aku

  11. Anonymous Says:

    due due salah dalam case ni… memey tu salah… gi gatal dgn suami org… norman pun salah dh ade anak xsedar… maybe ade inner conflicts but think of your family man… be rational.. she is very young… maybe xle fikir dgn matured lg pun… tp xpela maybe xde jodoh… he is not worth it Abby. Maybe you won’t accept this now but sooner or later you’ll realise everything happens for a reason.

  12. Anonymous Says:

    sabar…abby.. berat lg mata memandang berat lagi bahu memikul… pitty u abby.u have to be strong..ALLAH sentiasa dgn org2 yg teraniaya…semoga norman tu dpt pengajaran yg setimpaal..janji allah kalau kita menganiaya isteri dan anak2 nescaya hidupnya tak diberkati..

  13. Anonymous Says:

    kesian kat abby,baru lepas bersalin dah ader berlaku kejadian yg menyedihkan bagi abby..norman ni tak boleh dijadikan seorang ayah mahupun suami…suami jenis aper mcm ni…memalukan nama keluarga…yg si perempuan pulak gatal,dah tahu si norman ni dah ader isteri menggatal lagi ngan laki orang…..ader ker bapa memey ni kater,”kalau norman tu ader jodoh ngan anak saye,saye terima demi kebahagian anak saya”…..anak ngan bapa samer jer…sayer harap kak abby dapat bersabar yer……..

  14. Anonymous Says:

    nampk ja cntik di luar tpi dlm kotor dgn sgalanya…tiada guna gunakn kecntikkn kern kecntikan 2 hnya smentara shaja…

  15. Anonymous Says:

    tak guna cntik di luar tpi di dlm kotort dengan segalanya(memey)..kak abby sabar k..Allah sentiasa membantu umatnya dalam segala hal…

  16. Anonymous Says:

    memey yg baru begelar artis spatutnya jaga la imej 2,ni tdk kena gossip lgi dgn laki org tdk malu ka…ko 2 masi muda g cri la yg terbek untk ko ni kebas laki org ja…

  17. Anonymous Says:

    saper meymey tue? tak laku jadi pelakon kot sbb tue jadi perampass….

  18. Anonymous Says:

    hahahahaa

  19. Anonymous Says:

    insafla..kesian kan dapat suami cam norman yang tak tahu erti bersyukur..tiap yang kamu lakukan akan dapat balasan lebih teruk dari apa yang abby lalui sekarang..untuk abby tabah dan banyakkan bdoa padaNya insyaAllah u akan mdapat rahmat yang melimpah ruah amin

  20. Abby Adabi Says:

    Hi Norman. Saya ni leka dok dapuq saja, tak tau apa yang ada di sekeliling. Hanya pertanyaan di hati setelah Encik Norman bergerak khas dengan ‘ungadis’ Memek @ Memey. Pertanyaan yang tersurat di sanubari ini ialah:
    ADA APA-APA PERBEZAAN?

  21. Anonymous Says:

    hahaha…akhirnya bercerai gak norman+abby..aku rase tu the best way la..memey ni bile nk tnjuk muka…xsbr aku nk lempar kasut kt mjlis kawin korg (kalu kawin la)….abby,juz stay alive!!!

  22. Anonymous Says:

    sejak kes khalwat norman dan memey saya naik meluat tengok diorang berlakon.buat abby teruskan perjuangan tabahkan hati.buat norman tak perlu lah berpura2 dan memey tak payah sorok2 takda maknanye norman dan abby dah bercerai dah pon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: